Diagnostics

Freedom EVOlyzer®

Freedom EVOlyzer je validirana platforma namenjena avtomatizaciji ELISA procesov. Platforma je bila razvita v skladu z direktivo 98/79/EC-IVD.

Freedom EVO® Clinical

Freedom EVO Clinical platforma je skladna z direktivo IVD-D (98/79/EC). Namenjena je avtomatizaciji pipetiranja in je tako primerna za uporabo v aplikacijah za distribucijo in arhiviranje vzorcev.

Infinite® 200 PRO

Čitalec je na voljo v šestih izvedenkah, namenjenim različnim aplikacijam. Preverjena platforma je s fiksnimi konfiguracijami postala cenovno dostopnejša.

Infinite® F50

Kompaktni čitalec mikrotitrskih ploščic namenjen merjenju absorbance je idealen za vrsto ELISA aplikacij. Ponuja hitro in precizno merjenje z uporabo inovativne 8-kanalne optike in LED tehnologije.  Instrument je skladen z 21 CFR Part 11 in 98/79/EC IVD-D.

Sunrise™

Sunrise čitalec mikrotitrskih ploščic omogoča večkanalno merjenje absorbance v širokem spektru od 340nm do 750nm. Čitalec ima opcijo temperaturne kontrole in je ob uporabi programske opreme Magellan Tracker skladen s FDA 21 CFR Part 11.


Hydroflex™

Zanesljiv in robusten spiralec mikrotitrskih ploščic z enostavno zamenjavo pladnja, omogoča preklapljanje med spiranjem in vakuumsko filtracijo. Idealen je za ELISA spiranje, nežno spiranje v celičnih aplikacijah, vakuumsko filtracijo in spiranje z magnetnimi bead-si.  Instrument je skladen z 21 CFR Part 11 in 98/79/EC IVD-D


Hydrospeed™

Napredni spiralnik omogoča spiranje 96 in 384 well mikrotitrskih ploščic. Enostavni nadzor s pomočjo zaslona na dotik. Instrument je skladen z 21 CFR Part 11 in 98/79/EC IVD-D.


ProfiBlot™ 48

Western blot procesor je namenjen avtomatizaciji spiranja in inkubacije analiz na osnovi strip-ov. Omogoča sočasno avtomatsko obdelavo do 48 vzorcev. Instrument je skladen z direktivo IVD 98/79/EC.


ProfiBlot™ T48

Southern Blot in Western Blot procesor je namenjen avtomatizaciji spiranja, hibiridizacije in inkubacije analiz na osnovi strip-ov. Omogoča sočasno avtomatsko obdelavo do 48 vzorcev. Instrument je skladen z direktivo IVD 98/79/EC.